Ulaganje u zdravlje zaposlenike je višestruko isplativo – primjer tvrtke Software Sauna

  • 28 travnja, 2024

Tvrtke koje žele ponuditi više svojim zaposlenicima, a istovremeno znaju da je zdravlje prioritet, nastojat će osigurati dodatne pogodnosti u vidu programa za vježbanje, usluge fizioterapeuta i sl.

Jedna od takvih kompanija je i Software Sauna iz Zagreba. Kao što i sam naziv sugerira, tvrtka je specijalizirana za razvoj softwarea, a svoje konzultantske usluge pruža inozemnim klijentima, većinom iz Finske. To ne čudi jer je njihov direktor i vlasnik Ilkka-Cristian Niemi, Finac koji već neko vrijeme živi u Hrvatskoj. 

Upravo je Ilkka-Cristian, vodeći brigu o svom zdravlju, osobno koristio usluge Health Point ordinacije. Kako je i sam bio zadovoljan tretmanima u našoj ordinaciji, odlučio je da će njegova tvrtka pogodnost korištenja usluga Health Pointa ponuditi svojim zaposlenicima. 

“Vrlo smo zadovoljni uslugom koju naši zaposleni dobivaju u Health Pointu. Koriste usluge medicinske, sportske i deep tissue masaže. S obzirom na to da naši zaposlenici rade za računalom od velike im je koristi redovita masaža zbog koje preveniraju moguće probleme s posturom i bolove u leđima”, kaže Adrijana Berčić, Human Resources Specialist iz Software Sauna.

Pročitaj naš tekst: Prvi put na masaži – što očekivati i kako se pripremiti

Niz usluga u sklopu pogodnosti za tvrtke

Njihovih petero zaposlenika koristi usluge Health Pointa i to na mjesečnoj bazi. Kako uglavnom dolaze na tretmane masaže, Software Sauna svaka 3 mjeseca uzima paket od 15 masaža.

Više o dostupnim pogodnostima, saznaj ovdje: https://health-point.hr/pogodnosti-za-tvrtke/

“Takvo ulaganje u zaposlenike se pokazalo višestruko isplativo prvenstveno zbog zadovoljstva zaposlenika, smanjenog korištenja bolovanja i generalno unapređenja kvalitete života. Želimo pokazati našim zaposlenima da smo kao poslodavac tu za njih ne samo u aspektu posla, već i zdravlja koje nam je na prvom mjestu. Naše poslovanje može ići na nove razine samo ako imamo zadovoljne i zdrave zaposlene”, kaže Adrijana. 

Osim tretmana masaže, Health Point nudi i druge usluge u sklopu pogodnosti za tvrtke. Također, cilj je što više osvijestiti pogrešnim navikama, važnosti vježbanja, ali i da se ljudi imaju gdje obratiti i biti vođeni od stručnjaka.

“Svakako bismo preporučili uslugu, ali i suradnju generalno jer je dogovor brz, jednostavan i potpuno prilagođen našim potrebama. Duže smo vrijeme tražili partnera na ovom području jer nam je bilo važno da su zaposlenici zaista i zadovoljni kada odu na masažu. Njihov feedback je i više nego zadovoljavajuć dio zaposlenika je zaista konstantan u korištenju usluga u Health Pointu”, zaključuje Adrijana. 

Upoznaj se s našim uslugama -> https://health-point.hr/usluge/

© Health Point. Sva prava pridržana.