Pogodnosti za tvrtke

Za zdrave i sretne zaposlenike - Pogodnosti koje se svima isplate

Svaka tvrtka koja želi ponuditi više svojim zaposlenicima, a istovremeno brinuti o njihovom zdravlju, nastojat će osigurati dodatne pogodnosti u vidu programa za vježbanje, usluge fizioterapeuta i sl.

Prevencija je prvi korak

Broj osoba koje poduzimaju određene korake za zdravlje kralježnice još uvijek je zanemarivo mali. Osim osvještavanja o pogrešnim navikama, vježbanju, iznimno je važno da se ljudi imaju gdje obratiti i biti vođeni od stručnjaka.

Tu nastupamo mi kao stručnjaci i vi kao poslodavac

Tvrtke koje imaju svoju kulturu i zajednicu, osiguravaju svojim zaposlenicima više od plaće. Brinu o njihovoj dobrobiti i zdravlju. 

Pročitaj iskustvo tvrtke Software Sauna koja koristi pogodnosti za tvrtke: Ulaganje u zdravlje zaposlenike je višestruko isplativo

 

Tvrtke mogu sufinancirati od 20% do 100% iznosa pojedinih paketa, što je dodatak od samo 0,5% – 2,5% na plaću

Health Point kao zdravstvena ustanova želi osvijestiti važnost očuvanja zdravlja kralježnice te smo za tvrtke osigurali povoljnije pakete pojedinih usluga.

Tvrtka koja se ovako brine za svoje zaposlenike, stvara bolje i produktivnije uvjete rada.

Dostupne su dvije mogućnosti:


1. SUFINANCIRANJE TVRTKE 20% + HEALTH POINT POPUST 20%
Zaposlenik ili zaposlenici kojima tvrtka plaća imaju 40% povoljniji paket usluge.
tvrtke je od 00,00 do 00,00 EUR/mj. po zaposleniku.


2. FINANCIRANJE TVRTKE uz HEALTH POINT POPUST 20%
Tvrtka plaća cijeli iznos prema ponudi i ostvaruje popust 20%, a paket tretmana koriste zaposlenici za koje je tvrtka odredila financiranje.

Uz navedeno, zaposlenici ostvaruju GRATIS pregled fizioterapeuta i savjetovanje (osoba može donijeti medicinsku dokumentaciju na pregled)

ZATRAŽI PONUDU

  Koju opciju pogodnosti želite:

  Kliknite ako želite primati obavijesti o našim pogodnostima:

  Ako odmah znate koju pogodnost želite koristiti, molimo kliknite niže te popunite obrazac s podacima koji su nam potrebni za sastavljanje ponude:

  Važne napomene:

  OGRANIČENOST PONUDE

  Health Point ordinacija ima ograničen broj paketa pogodnosti koje nudi tvrtkama. To znači da ako iskažete interes za kupnjom, povratno ćemo vas obavijestiti je li u datom trenutku moguća kupnja i korištenje paketa naših usluga prema željenoj pogodnosti.

  Od iznimne nam je važnosti da korisnicima usluge ponudimo minimalno pet termina mjesečno te da se oni iskoriste kako bi izbjegli mogućnost da korisnici usluge ne uspiju iskoristiti paket u roku tri (3) mjeseca koliko je njihovo trajanje. Health Point posluje na način rezervacije termina te su termini moraju pozivom na broj 0989683238 izvršiti barem dva do tri dana ranije, a termini se usklađuju ovisno o mogućnosti korisnika i naših slobodnih termina.

  Detaljne uvjete suradnje šaljemo s ponudom.

   

  PRAVILA PRIVATNOSTI

  Davanje podataka je dobrovoljno. Podatke koje navedete koristit ćemo kako bismo Vam odgovorili te prema zahtjevu poslali ponudu. Vaše podatke nećemo koristiti (niti dijeliti), osim u svrhu ostvarivanja pogodnosti za tvrtke. Obrada podataka će se provoditi u skladu s postojećim pravnim standardima o zaštiti osobnih podataka. Detaljnije informacije o obradi osobnih podataka od strane tvrtke Arius Profesional d.o.o. kao i pravilima privatnosti možete pronaći OVDJE. Voditelj obrade podataka je Arius Profesional d.o.o.

  Klikom na tipku POŠALJI prihvaćate ova pravila.

  © Health Point. Sva prava pridržana.