Popust na masažu i poklon bon

  • 10 ožujka, 2019

Za mnoge od vas vikend je jedini dio tjedna kada se možete posvetiti sebi, svom zdravlju, tijelu i stvarima koje vas vesele. Iskoristite to vrijeme najbolje što možete. Sigurno ste već čuli da masaža pozitivno djeluje na zdravlje i raspoloženje, posebice ako se prakticira redovito. Najbolje je to da bi se postigao željeni učinak nije potrebno masirati cijelo tijelo.

Jeste li znali da se tijekom masaže rad srca usporava za više od 10 otkucaja u minuti, a krvni tlak je smanjen i do 8 posto. Masažom utječemo na žlijezde na način da se umanjuje lučenje hormona stresa, a u mozgu simuliramo proizvodnju hormona sreće.

Do kraja listopada vam subotama dajemo 10% popusta na sve tretmane u Health Pointu, pa tako i za masažu!

Popust se ostvaruje i pri kupnji poklon bona, a ima li išta ljepše od toga da nekome poklonite tretman koji će kod njega stimulirati hormon sreće. Kako se ovaj popust na kupnju poklon bona odnosi samo na subotu, a vi možda ne možete doći do nas, omogućili smo vam kupnju poklon bona online. Dovoljno je da se javite na mail info@health-point.hr ili pozivom na broj 098 968 3238 te vam šaljemo podatke za plaćanje i dogovaramo vrstu tretmana.

Ako poklon kupujete osobno kod nas, možete platiti gotovinom ili karticama te ujedno i preuzeti osobno poklon bon za darivanje. Vrijednost bona  ili vrstu tretmana birate sami. Možete i sami odrediti iznos poklon bona, a izbor vrste tretmana prepustiti osobi kojoj je namijenjen.

© Health Point. Sva prava pridržana.